Hei kaikki! Olette eksyneet kolmen cosplayta harrastavan tytön blogiin. Meitä on siis kaksi marjaa ja hedelmä, eli yhdet harrastusta aloittelevat sisarukset ja heidän hiukan kokeneempi ja ylitsekasvanut naapurinsa. Pidämme tätä blogia kolmin, ja kullakin meistä on omanlaisemme kiinnostuksen kohteet. Voitte siis tätä blogia lukiessanne varautua erittäin, no, monipuolisiin juttuihin.

lauantai 27. heinäkuuta 2013

Uusia suunnitelmia + hiukan tulevasta

Höhhöhhöhhöhhöhhöh. >=D

Aniki.fi:n foorumi on kiva paikka. Varsinkin siksi, koska sieltä löytyy kaikkea kivaa. Kuten toisia cossaajia ja heidän ryhmäviritelmiään.
Kerronpa tässä sitten, mitä mulle kävi. Mulla oli kaksi sarjaa, joista mä tykkään ja joista olis kiva cossata joskus. Löysin molemmista ryhmät, mutta ne olivat jo täyteen varatut hahmojen osalta. Ainakin siten, että mulle ei oikein meinannut löytyä mitään. Laitoin me suunnitelmat sitten syrjään. Eihän mulla kaikkeen olisi edes aikaa, kun pitäisi tuo ANGEtricekin saada valmiiksi. Traconiin yritän nyt seuraavaksi, btw.

Sittenpä menin selailemaan, mitä muita sarjoja Anikissa yritetään cossata. Törmäsin viestiketjuun, jossa joku etsi mahdollisia kiinnostuneita cosplayryhmään sarjasta nimeltä Brothers Conflict.
Tunsinko sarjaa entuudestaan? En.
Kiinnostuinko, kun huomasin melkein kaikilla hahmoilla olevan sama sukunimi? Kyllä.
Jäinkö koukkuun kyseiseen sarjaan heti ensimmäisen jakson katsomisen jälkeen? No tietysti.

 Tässä kuvassa on vain yksi tyttö. Kyllä, vain yksi. Tuo oravakin on mies.

Juoni tiivistettynä: ainoan lapsen Eman yksinhuoltajaisä menee uusiin naimisiin, ja uusi äiti on aikoinaan ollut, no, tuottelias. Yhtäkkiä Emalla onkin 13 veljeä. Tämä on tietysti tosi jännää tytölle, jolla ei ole aiemmin ollut muuta perhettä kuin isä ja lemmikkiorava, mutta veljekset ovat hiukan omaperäisiä persoonallisuuksia kukin. Ei kulu kauaa, ennen kun lähestulkoon jokainen veljeksistä ihastuu Emaan kukin vuorollaan.
Aika lailla perus reversed harem, joo, ja päähenkilö on hiukan tyhjä hahmo ainakin katsomieni kolmen jakson jälkeen, mutta kun Asahinan veljekset on vaan niin mahtavia.

Joo. Ilmoittauduin sitten kiinnostuneeksi siihen cosplayryhmäänkin. Olisin näillä näkymin ryhmän Louis, hiukan omissa maailmoissaan elelevä kampaaja. Se puhuu sen oravan kanssa! XD

Ajattelin tällä kertaa olla laiska ja etsiä tämän tyyppisiä vaatteita muualta. Tuon pallollisen hupparin voisi ehkä yrittää tehdä, koska tuommoista vaatetta tuolla kuosilla saattaa olla hiukan hankala löytää, mutta muuten voisi onnistuakin.
Että terve miesten vaateosasto. Mä tulen etsimään teiltä luumunvärisiä farkkuja.

Suunnitelmat on siis jo pitkällä. Mun tosin pitää alkaa priorisoida vähän sitä, mitä teen tulevaisuudessa, koska mulla on muutto luultavasti tulossa.
TUTTUDUU, luitte oikein. Kun en minnekään päässyt jatko-opiskelemaan, niin päädyin turvautumaan kansanopistoihin ja hain samalla asuntolapaikkaa opiston asuntolasta. Mulla on semmonen olo, että saan paikan, oon kuitenkin sen verta pitkänmatkalainen.
Mutta on se kun aattelee, 20 vuotta asunut vanhempien luona ja sit alkaa omien rahojen käyttämisen budjetointi. Ei edes tarkkailu vaan budjetointi. Sillä opiskelu maksaa, ja samoin asuminen. Ekat jutut, mistä edes voi karsia, on maalliset paheet ja harrastukset, mulla siis lähinnä makeiset ja cosplay.

Kokonaan mä en tätä harrastusta kuitenkaan jätä. Traconiin olisi vakaa aikomus tulla (hain vänkäriksikin jo), ja voihan sitä suht halvallakin harrastaa. Ehkä voisi yrittää hankkia jostain osa-aikatöitä opiskelun ohelle. . .

. . .miten niin Thyme kirjoittaa pitkiä postauksia?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti