Hei kaikki! Olette eksyneet kolmen cosplayta harrastavan tytön blogiin. Meitä on siis kaksi marjaa ja hedelmä, eli yhdet harrastusta aloittelevat sisarukset ja heidän hiukan kokeneempi ja ylitsekasvanut naapurinsa. Pidämme tätä blogia kolmin, ja kullakin meistä on omanlaisemme kiinnostuksen kohteet. Voitte siis tätä blogia lukiessanne varautua erittäin, no, monipuolisiin juttuihin.

lauantai 23. maaliskuuta 2013

Thymen mahtipontisia cossisuunnitelmia

Con-vuosi on jo alkanut. Desucon Frostbite on koettu, ja tulipa tuossa ylppäreiden alla käytyä Ruotsissa NärCon Vinterissä taka-ajatuksena ruotsin opiskelu käytännössä. (Saattoi muuten auttaa, mulla on nimittäin alustavien pisteiden perusteella mahikset saada L ruotsista!)
Puvut olivat kuitenkin vähemmän työtä vaativia. Frostissa vedin uudestaan päälle Furfur-cossin (Umineko), ja Linköpingissä hilluin Sister Finlandina (Scandinavia and the World), joka periaatteessa toteutui kaappicossina. Hame kirpparilta, paitaan ompelin sinisen ristin, ja kengiksi normi talvisaappaat. No, sen pipon ompelin kyllä itse.
Mutta, katse tulevaan!

Walt Disneyn Lumikki. Se ruskea mekko, joka näkyy leffan aikana vain tässä kaivokohtauksessa. Tämä idea tuli aika ex tempore, porukka cossaajia suunnittelee pientä tempausta Lapsi-messuille (ja mitä kaikkea muuta siinä yhteydessä nyt onkaan) ja lähdin siihen sitten mukaan. Huomasin aika monen suunnittelevan Disney-pukuja, ja muistelin joskus todenneeni Lumikin olevan ehkä itselleni parhaiten sopiva, jos joskus Disney-prinsessaa cossaisin, kasvonpiirteet vastasivat lähinnä mun omia. Tämähän on ihan kiva asu~

Jop. Pitäis varmaan käydä hankkimassa kankaita. Tuossa puvussa on vain se ongelma, että sitä ei näy edestä kovinkaan paljoa. Ehkä tyyliin yhdessä framessa koko leffan aikana. Pitää sit improvisoida hiukan niitä etupuolen paikkojen värejä ja sijainteja. Mut mä tykkään puhvihihoista, ne on kivoja ja sopii mulle. Ne ei oo loppujen lopuksi niin haastavia tehdäkään, siinä on vain se, miten ne saa pysymään puffina.


Toinen tämän vuoden suunnitelmistani on Ange-Beatrice, ja sarja yllätys yllätys Umineko no Naku Koro ni (tarkemmin sanottuna Alchemistin PS3-versio). Sama hahmo kuin aiemmassa postauksessa, vähän eri versio vain. Tämä onkin sitten vähän haastavampi projekti. Aion Desuun saada tämän valmiiksi, ja jos siitä tulee tarpeeksi hyvä omaan itsekriittiseen silmääni, saatan ehkä osallistua tällä johonkin kilpailuunkin.
Ange hahmona on muuten syy siihen, miksi tukkani on nykyään punainen. Halusin kokeilla tehdä Angen omilla hiuksilla, ja sille tielle olen sitten jämähtänyt aika pitkäksi aikaa. Värjään aina kun asua tarvitsen, muuten pärjään vähän haalenneella värillä.

Ange-Beatricessakin on pieni ongelma. Sitä ei ikinä näytetä takaa. Näettehän nuo kullanväriset kirjailut helmassa ja keepissä? Joudun improvisoimaan nekin. Kiitti tosi paljon, Alchemist. Mä niin rakastan teitä.

Muita projekteja en ole vielä tälle vuodelle suunnitellut. Saattaa hyvinkin olla, että lisää tulee, mulla on paha taipumus olla hiukan yllytyshullu ja osallistua kaikenlaisiin cossiryhmiin joihin mut kutsutaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti