Hei kaikki! Olette eksyneet kolmen cosplayta harrastavan tytön blogiin. Meitä on siis kaksi marjaa ja hedelmä, eli yhdet harrastusta aloittelevat sisarukset ja heidän hiukan kokeneempi ja ylitsekasvanut naapurinsa. Pidämme tätä blogia kolmin, ja kullakin meistä on omanlaisemme kiinnostuksen kohteet. Voitte siis tätä blogia lukiessanne varautua erittäin, no, monipuolisiin juttuihin.

tiistai 28. toukokuuta 2013

Kiire? Mullako?

Niin. Sitä luulisi, että ylppäreiden jälkeen on aikaa. Mutta ehehehei kun pääsykokeita jos haluaa jatkaa elämäänsä muualla kuin mamman helmassa. Siinä samalla pitäisi sitten elää muutakin elämää. Cosplay-harrastajalle tämä on ainainen ongelma. Mistä repäistä aikaa, kun on muutakin elämää?

Tämä. Koska Kyon vaan on The Facepalmaaja.

Lukemista on sentään enää yhteen pääsykokeeseen, mutta se onkin poliittisen antropologian esseitä 80-luvulta englanniksi. Ei kyl motivaatio meinaa riittää sen kanssa, kun varmaan puolet niistä esseistä menee ohi koska ei osaa lukea tieteellistä englantia. No, se toinen puoli sentään luonnistuu jotenkin.
Ja OKL:ään mulla on tulossa kahdet soveltuvuuskokeet kesäkuussa juuri sopivasti ennen Desua.
VAJAAT KOLME VIIKKOA DESUUN OMGOMGOMG
VIEL ENEMMÄN VAJAAT KOLME VIIKKOA KOKEISIIN OMGOMGOMG
. . . sisään . . . ja ulos. Noin.

Niin, ja mites tänään? Aamulla alkoi ahdistaa yleinen tekemättömyys ja yksinäisyys ja kaikki muukin, joten kirmasin vähäksi aikaa ulos tuulettumaan. Kotiin tultaessa totesin, että ehkä pitäisi saada jotain aikaankin, joten päädyin lukemaan ensin yhden esseen antropologiaa läpi ja sen jälkeen työstämään Ange-Beatricea.

Alkuperäinen hameen suunnitelma, joka menikin sit uusiksi.
Huom. taustan Koara no Maachi -rasia kynätelineenä =3

Ange-Beatrice edistyy jokseenkin, tänään sain leikattua hameen alareunan kuntoon ja poltettua sen silleen, et se ei ratkea. Oli muuten tarkkaa hommaa, pari kertaa meinasi leimahtaa vähän liian iso siipale. Onneksi ei käynyt kuinkaan, ja reunasta tuli suht siisti. Teen taas wip-postauksen, kun hame on valmis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti