Hei kaikki! Olette eksyneet kolmen cosplayta harrastavan tytön blogiin. Meitä on siis kaksi marjaa ja hedelmä, eli yhdet harrastusta aloittelevat sisarukset ja heidän hiukan kokeneempi ja ylitsekasvanut naapurinsa. Pidämme tätä blogia kolmin, ja kullakin meistä on omanlaisemme kiinnostuksen kohteet. Voitte siis tätä blogia lukiessanne varautua erittäin, no, monipuolisiin juttuihin.

torstai 24. lokakuuta 2013

Osaako Thyme olla random?

Ilmeisesti Nezu ei pääse kirjoittamaan tänne jostain syystä, niin putkahdinpa tänne sitten ajan kuluksi. Nyt se nähdään, osaako Thyme kirjoittaa myös aiheen vierestä.

Kuulumisia sen verran, että opiskelut junnaa aika pahasti. Motivaatiota ei oikein meinaa löytyä, kirjalliset työt valmistuvat erittäin jähmeästi ja useimmiten viimeisillä minuuteilla, enkä oikeastaan tällä hetkellä ole kiinnostunut enää koko alasta kunnolla.
Maanantaina mulla sen sijaan on tulossa ammattikorkean pääsykokeet suuhygienistikoulutukseen Metropoliaan. Saa nähdä miten likan käy.

Toivottavasti kuten tämän (ja niiden 12 muun) siskolla.

Ku ei pysty ni ei pysty XD
Mun Louis'sta (taipuuks toi edes noin) on ilmeisesti tulossa kunnon HenkkaMaukka-puku, mulla on sieltä siihen housujen lisäksi nyt myös musta villapusero. Niin, eli periaatteessa multa puuttuu enää se turkoosi valkopallollinen huppari! (ja kunnollinen bindisysteemi . . .) Yukicon, here I come~

Ehkä mä hypetän mun viimeisimmästä villityksestä vasta ensi postauksessa. Sen verran voin paljastaa, että kyseessä on visual novel. Ja mulla olis niin iso hinku päästä cossaamaan siitä jotain, mutta näen itseni vain yhtenä sen päähahmokaartista. Toisaalta se ehkä vähän helpottaa, koska mä tiedän jo täsmälleen, minkä teen ja mitä siihen tarvii!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti