Hei kaikki! Olette eksyneet kolmen cosplayta harrastavan tytön blogiin. Meitä on siis kaksi marjaa ja hedelmä, eli yhdet harrastusta aloittelevat sisarukset ja heidän hiukan kokeneempi ja ylitsekasvanut naapurinsa. Pidämme tätä blogia kolmin, ja kullakin meistä on omanlaisemme kiinnostuksen kohteet. Voitte siis tätä blogia lukiessanne varautua erittäin, no, monipuolisiin juttuihin.

keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Thymen seikkailut eBayssa vol.X

Päivitystä projekteihin: mulla on Louis'ta varten jo hommattuna housut, kengät, (sukat XD) ja nyt vihdoin viimein myös peruukki =D

Täysin kivuttomasti peruukkien tilaaminen tosin ei ole minulta sujunut viime aikoina. Muistanette tapaus Lumikin? Ettekö?
No minäpä kertaan.
Tilasin peruukin hyvissä ajoin eBaysta, ja he lähettivätkin sen melkein heti. Odotin kaksi viikkoa, kolmannenkin, ja lopulta kuukauden. Pakettia ei näkynyt eikä kuulunut. Jouduin hankkimaan varasuunnitelman, ja onneksi löysin Facebookin cosplay-kirpputoriyhteisöstä suunnilleen tarkoitukseen sopivan korvikkeen.

Arvatkaa mitä kävi Louis'n kanssa? Odotin kuukauden, eikä pakettia kuulunut.
Laitoin sitten myyjälle viestiä (se muuten kannattaa tällaisissa tapauksissa!) ja sain rahani takaisin. Peruukki oli kuitenkin saatava, ja mielellään hyvissä ajoin. Etsin siis toisen vastaavan ja laitoin tilaukseen.

Sitten iskä laittoikin eilen viestiä, että mua odottaa kotona pehmeä paketti Singaporesta. O_O

Sittenpä alkoi pieni härdelli. Olin hiukan tohkeissani, koska en ehkä kuitenkaan tarvitse kahta samanlaista tai edes samankaltaista peruukkia nurkkiin pyörimään, ja aloin epäillä, kumpi näistä myöhästyneistä tapauksista se voisi olla. Onneksi mulla oli tukea siinä vieressä, joka ehdotti että pyytäisin porukoita kotona tarkistamaan onko se musta vai vaalea. Kyllä, en luultavasti olisi keksinyt sitä itse. No mutku kello oli sen verta paljon.

No vaaleahan se oli. Louis'n tukka oli sittenkin tullut perille. Onneksi varavaihtoehtoni ei ollut vielä lähtenyt liikenteeseen (kiitos Kiinan lomaviikon), joten onnistuin kuin onnistuinkin peruuttamaan tilaukseni. Sain jopa jo maksamani rahat siitä takaisin. Olen siis periaatteessa saanut hahmolleni valmiiksi stailatun peruukin - ilmaiseksi. Wut?

 Tässä koko asun tämänhetkinen tilanne feat. hahmolle sopiva (?) talvitakki Tukholmasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti